Ecograf Doppler color Apogee 6300

SIUI
Design elegant și ergonomic, soluții inovatoare, funcții clinice complete și bază de date vastă.
Cod Produs: SIUIAP6300 Ai nevoie de ajutor? 0757101000
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Un ecograf ce garantează diagnosticul
Dotat cu o tehnologie inteligentă de procesare, Apogee 6300 oferă o calitate excelentă a imaginii, cu o eficiență ridicată de lucru. Dotat cu un design elegant și ergonomic, cu soluții inovatoare, cu funcții clinice complete și o bază de date puternică, ecograful Apogee 6300 garantează diagnosticului.

Specificații:
• Monitor de 23 inci cu rezoluție mare;
• Ecran de control touch screen de 13.3 inci;
• Panou de control cu înălțime și poziție ajustabile;
• Suport pentru gel detașabil cu temperatură reglabilă;
• 4 conectori pentru sonde, 6 suporturi pentru sonde;
• Cârlige pentru fiecare sondă.

Soluții clinice de diagnosticare avansate:
• Cardiovascular: Auto SG și Auto EF;
• Obstetrică și ginecologie: Lumi 4D;
• MSK: Needle Enhancement:
• Sondă micro-convexă pentru neonatologie;
• Sondă bi-plană pentru urologie.


Calitate excepțională a imaginii
Platforma de procesare a imaginilor Real View de ultimă oră îmbunătățește performanța sistemului, furnizând o imagine premium și accelerează procesul de diagnostic. Printr-o tehnologie inteligentă de compensare a ecoului, aceasta asigură uniformitatea imaginii câmpului apropiat și facilitează diagnosticul la pacienții dificil de diagnosticat.

Filtrul adaptat și multiple tehnologii
Tehnologia multi-filtru identifică automat toate tipurile de zgomot (speckle noise) și face o filtrare personalizată, pentru o imagine mai clară. Tehnologia Talented Encode, de codare a frecvențelor, îmbunătățește penetrarea și rezoluția imaginii. Oferă informații imagistice mai utile și arată leziunile de diferite adâncimi. Tehnologia de analiză a fluxului detectează și captează semnalul subtil de flux sanguin. Îmbunătățește capacitatea de a detecta tumorile și leziunile mici. Tehnologia imagistică de compunere spațială îmbunătățește rezoluția și joacă un rol important în cardiologie, hepatologie, obstetrică și ginecologie.Ecograf Apogee 6300 SIUI


FUNCȚIONALITĂȚI


Tehnologia Lumi 4D
Ecograful 6300 redă imagini stereoscopice cu rezoluție foarte mare, foarte detaliate, statice și în timp real ale fătului. Unghiul sursei de lumină reglabil permite redarea unei imagini 4D realistă, detaliată și cu o multitudine de informații utile.


Ecograf Apogee 6300 SIUI
Față fetală cu Lumi 4D

Auto EF & Auto SG
Bazat pe tehnologia de urmărire a speckle noise, Auto EF & Auto SG este modul eficient și facil de a măsura automat volumele cardiace și funcțiile miocardice. LV EF, ESV, EDV și GLS sunt calculate în același timp. În plus, oferă un tabel de tulpini segmentare, 17 segmente și WMS globale, precum analiza bull's eye, imagini de urmărire în direct, GLV mediu LV și diverse afișaje cu formă de undă. Ei sunt redate împreună pentru a oferi o mai bună informare asupra deciziei de diagnosticarea a funcției cardiace.


Ecograf Apogee 6300 SIUI

Echo stres
Cu ajutorul modulului ECG, Stress Echo furnizează imagini cardiace și evaluează mișcarea peretelui în repaus și în condiții de stres. Este o modalitate non-invazivă de a detecta anomaliile coronariene.


Ecograf Apogee 6300 SIUI
Ecograf Apogee 6300 SIUI

Imagistica de contrast
Imagistica de contrast abdominală cu ultrasunete îmbunătățește eficient imagistica 2D și imagistica Doppler a ficatului și rinichilor. Acesta oferă un mod sigur, în timp real și accesibil pentru diagnosticul calitativ al tumorilor.

Ecograf Apogee 6300 SIUI
Ficat cu imagistică de contrast

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9.30 - 17.30

0757101000 info@medisana.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!