Ecograf Doppler color Apogee 5800 Genius

SIUI
Cu tehnologie de vârf în imagistica 2D, Apogee 5800 Genius oferă o imagine precisă cu informații foarte detaliate.
Cod Produs: SIUIAP5800G Ai nevoie de ajutor? 0757101000
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Ecograf Apogee 5800 Genius cu platforma inteligentă RealView


Soluțiile clinice avansate și performanțele sale deosebite în diagnosticarea bolilor diverse, cum ar fi cancerul, bolile cronice, etc. fac din Apogee 5800 Genius un ecograf de top. Cu tehnologie de vârf în imagistica 2D și procesarea sensibilității fluxului de sânge, oferă o imagine rafinată cu informații mai detaliate.

Specificații:
• Monitor de 23 inci cu rezoluție mare;
• Ecran de control touch screen de 13.3 inci;
• Panou de control cu înălțime și poziție ajustabile;
• Suport pentru gel detașabil cu temperatură reglabilă;
• 6 conectori pentru sonde.

Tehnologii avansate de procesare a imaginii:
• Real View;
• Talented Encode;
• Tailored Filter;
• Tactile Flow.

Soluții clinice de diagnosticare avansate:
• Lumi 4D;
• Elastografie de compresie (Compressing Elastography) și compresie indirectă (Shear Wave Elastography);
• Imagistică de contrast;
• Angiografie oviduct cu ultrasunete;
• Auto SG și Auto EF.

Prin recunoașterea automată și crearea diferenței de ecou între adâncimi diferite ale țesuturilor și organelor, se asigură uniformitatea imaginii de câmp apropiat mai precis și mai eficient. Cu tehnologia Tuned Gain, rezoluția imaginii crește cu 40%, ceea ce facilitează diagnosticul, în special la pacienții dificili.


Ecograf Apogee 5800 Genius SIUI


Filtru adaptat
Filtrul adaptat permite sistemului cu ultrasunete să identifice în mod automat toate tipurile de zgomot de pete și să efectueze filtrare personalizată. Crește efectiv raportul S / N cu 35% pentru a prezenta o imagine mai distinctă.


Ecograf Apogee 5800 Genius SIUI


Tehnologia Talentate Encode
Tehnologia Talentate Encode este adoptată pentru a îmbunătăți precizia frecvenței și lățimea de bandă a ecoului primit. Acesta ajută la îmbunătățirea penetrării și rezoluției imaginii, astfel încât să ofere informații imagistice utile mai eficient și să arate mai exact leziunile de diferite adâncimi.


Ecograf Apogee 5800 Genius SIUI


Fluxul tactil
Fluxul tactil detectează și captează semnalul subtil de flux de sânge, ceea ce permite sistemului să detecteze eficient tumorile și leziunile mici.


Ecograf Apogee 5800 Genius SIUI


Tehnologia Tageted Beam
Targeted Beam îmbunătățește rezoluția spațială și reduce umbra sub diferite țesuturi în același timp. Aceasta joacă un rol important în studiul patologic și diagnosticul clinic în cardiologie, hepatologie, obstetrică și ginecologie.


Ecograf Apogee 5800 Genius SIUI

Traductor crystal purity
Echipat cu traductorul crystal purity, Apogee 5800 Genius efectuează o scanare foarte bună asupra bolilor cardiace, cum ar fi CHD (boli cardiace congenitale). Materialele cu un singur cristal și tehnologia profesională îi permit să prezinte imagini 2D excelente, cu o penetrare îmbunătățită a imaginii și o rezoluție îmbunătățită a fluxului de sânge.

Ecograf Apogee 5800 Genius SIUI

Ecograf Apogee 5800 Genius SIUI
Ecograf Apogee 5800 Genius SIUI
 

FUNCȚIONALITĂȚI


SWE (Elastografie prin unde de forfecare) este un mod neinvaziv și în timp real de a măsura rigiditatea țesuturilor și a leziunilor. Analiza cantitativă a coeficientului de elasticitate a țesuturilor facilitează foarte mult diagnosticul asupra nodulilor tiroidieni, bolilor hepatice cronice, fibrozei hepatice, bolilor vasculare etc.
 
Ecograf Apogee 5800 Genius SIUI Ecograf Apogee 5800 Genius SIUI

Imagistica de contrast

Imagistica cu ultrasunete îmbunătățește ecoul retroactiv al undelor cu ultrasunete cu agenți de contrast microbubble. Imagistica de contrast cu ultrasunete abdominală îmbunătățește eficient imagistica 2D și imagistica Doppler cu flux de sânge a organelor substanțiale. Mai important, este sigur, în timp real, accesibil și nu provoacă alergie. Imagistica prin contrast este fiabilă în detectarea și diagnosticarea calitativă a tumorilor la ficat, rinichi și alte organe.
 
Ecograf Apogee 5800 Genius SIUI Ecograf Apogee 5800 Genius SIUI
Angiografie cu ultrasunete oviduct 4D

Se obține o imagine stereoscopică clară a oviductului, într-un mod direct și vizibil. În plus, imaginea de contrast poate fi rotită pentru a face o observație din mai multe unghiuri, care dezvăluie cu exactitate fluxul de agenți de contrast în oviduct. Este un examen noninvaziv, ce oferă o metodă mai eficientă pentru diagnosticarea infertilității, fără să provoace disconfort pacienților.
 
Ecograf Apogee 5800 Genius SIUI Ecograf Apogee 5800 Genius SIUI

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9.30 - 17.30

0757101000 info@medisana.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!