Ecograf Doppler color Apogee 3500 Elite

SIUI
Ecograf Apogee 3500 Elite capabil să susțină toate nevoile de scanare necesare diagnosticării.
Cod Produs: SIUIAP3500ELITE Ai nevoie de ajutor? 0757101000
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Fiind un sistem cu ultrasunete Doppler color, ecograful Apogee 3500 Elite nu are doar calitatea de imagine a SIUI dovedită, dar este în același timp capabil să susțină toate nevoile de scanare necesare diagnosticării. Cu un design elegant și compact, acesta oferă soluții versatile și un flux de lucru ușor de utilizat, pentru a vă asigura un diagnostic profesional.

Specificații:
• Monitor de 18.5 inci cu rezoluție mare;
• Ecran de control touch screen de 10.4 inci;
• Sondă independentă și cablu;
• 4 conectori pentru sonde.

Instrumente pentru diagnosticare cu diferite cerințe:
• Experiență 4D avansată în obstetrică și ginecologie;
• Elastografie;
• Funcții cardiace avansate, precum TDI, AMM etc.

Soluții clinice de diagnosticare avansate:
• Auto-Fit;
• Semi-auto EF;
• Auto IMT;
• Smarchive

IMF
Prin reducerea distorsiunii semnalului și eliminarea zgomotelor nedorite, MFI obține imagini premium, cu o rezoluție excepțională, un contrast ridicat și o penetrare sporită.

XBeam
Tehnologia ajută la îmbunătățirea rezoluției spațiale.

Nanoview
Prin reducerea zgomotelor și a artefactelor, Nanoview este capabil să prezinte leziuni minuscule în imagini detaliate cu țesuturi distincte și margine îmbunătățită.

VS-Flow
Bazându-se pe MircoFlow, VS-Flow îmbunătățește semnificativ sensibilitatea și rezoluția fluxului de sânge, care ajută medicii să maximizeze valoarea aplicației clinice.

Auto-Fit
Sistemul poate reduce zgomotul și umbrele țesuturilor, ducând la îmbunătățirea rezoluției contrastului. Poate ajuta la identificarea timpurie a leziunii de țesut / structură.

Design ergonomic
Monitor LCD rotativ de 18.5 inci, panou de control pivotant cu ecran tactil 8.4 inci, patru conectori de transductor activ, sondă independentă și gestionarea cablurilor aferente.


FUNCȚIONALITĂȚI


Experiență avansată 4D în obstetrică și ginecologie
Sistemul acceptă atât sonde volumetrice abdominale cât și transvaginale pentru a realiza imagini 3D / 4D în aplicația OB / GYN, oferind informații volumetrice mai detaliate și complete, pentru a ajuta observarea și diagnosticarea stării de sănătate a fătului și a sănătății uterului.
 
Ecograf Apogee 3500 Elite SIUI Ecograf Apogee 3500 Elite SIUI


Elastografie
Sistemul acceptă sonde liniare cu imagini de elastografie pentru a vizualiza rigiditatea țesuturilor în timp real, prin furnizarea unei compresii externe pe țesuturi.
 
Ecograf Apogee 3500 Elite SIUI Ecograf Apogee 3500 Elite SIUI


Funcții avansate cardiace
Alături de Doppler, TDI ajută la evaluarea fazei direcționale și temporale a cardiacului, astfel încât să se afișeze viteza peretelui vasului și mișcarea cardiacă. Mai mult, cu o rotație liberă de 360 de grade și opțiune de până la 3 linii de probă, modul M puternic anatomic ajută la o analiză mai exactă a mișcării structurii cardiace chiar și în poziționarea dificilă a inimii.

 
Ecograf Apogee 3500 Elite SIUI Ecograf Apogee 3500 Elite SIUI

Smarchive
Sistem inteligent de gestionare a informațiilor despre pacienți, ce permite gestionarea și transferul informațiilor și imaginilor pacienților, astfel încât să realizeze analiza arhivei și să pună la dispoziție diagnosticul de la distanță.
 
Ecograf Apogee 3500 Elite SIUI Ecograf Apogee 3500 Elite SIUI

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9.30 - 17.30

0757101000 info@medisana.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!