Ecograf Doppler color Apogee 3300 Neo

SIUI
Ecograf Doppler color Apogee 3300 Neo, cu design compact și modern, flux de lucru eficient și tehnologie Color System avansată.
Cod Produs: SIUIAP3300 Ai nevoie de ajutor? 0752083935
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de bază ale medicilor, SIUI introduce cel mai nou ecograf Doppler color, Apogee 3300 Neo, cu design compact și modern, flux de lucru eficient și tehnologie Color System avansată.

Instrumente pentru diagnosticare:
• Tehnologie 4D și sondă volumetrică 4D;
• CW.

Soluții clinice de diagnosticare avansate:
• Auto-Fit;
• Smarchive;
• Panou de control intuitiv și ușor de utilizat.

Nanoview
Tehnologia are ca scop reducerea zgomotului de fond (speckle noise) și pentru a îmbunătăți rezoluția, contrastul și pentru a contribui la identificarea precoce a leziunii de țesut / structură.

XBeam
Tehnologia ajută la îmbunătățirea rezoluției spațiale.

VS-Flow
Bazându-se pe MircoFlow, VS-Flow îmbunătățește semnificativ sensibilitatea și rezoluția fluxului de sânge, care ajută medicii să maximizeze valoarea aplicației clinice.

Panoul de control eficientizat
Sonda independentă a panoului de control orientat spre utilizator și gestionarea cablurilor vă oferă o experiență eficientă a fluxului de lucru.


FUNCȚIONALITĂȚI


4D
Cu ajutorul tehnologiei 4D, medicii pot realiza imagini 4D cu diverse funcții de procesare, cum ar fi zoom-ul / micșorarea și deconectarea rotativă. Mai mult, sondele de volum 4D permit sistemului să afișeze în timp real informațiile volumetrice ale fătului sau organului în mod convenabil și eficient.

Ecograf Apogee 3300 SIUI

Doppler cu undă continuă (CW)
Doppler cu undă continuă detectează sângele cardiac anormal de mare viteză.

Ecograf Apogee 3300 SIUI

Panoscop
Extinderea viziunii pentru ca medicii să scaneze țesuturile cu suprafață mare. Sistemul permite în special medicilor să monitorizeze calitatea scanării prin afișarea simultană a modului B / modul panoramic.

Ecograf Apogee 3300 SIUI

Auto-fit
Funcția de optimizare, obținută prin apăsarea unui singur buton nu doar că ajustează TGC și B, dar și PRF și PW pentru linia de bază, realizând cea mai bună imagine 2D și spectru PW.


Ecograf Apogee 3300 SIUI

Ecograf Apogee 3300 SIUI

Ecograf Apogee 3300 SIUI

Ecograf Apogee 3300 SIUI


Smarchive
Sistemul inteligent de gestionare a informațiilor despre pacienți permite gestionarea și transferul informațiilor pacienților, precum și imaginile, astfel încât să se realizeze analiza arhivei și examinarea informațiilor pacienților și să se pună la dispoziție diagnosticul de la distanță.


Ecograf Apogee 3300 Neo SIUI   Ecograf Apogee 3300 Neo SIUI
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9.30 - 17.30

0752083935 info@medisana.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!