Aparate electroterapie MODULO / MODULO PLUS

Fisioline
Modulo și Modulo Plus au fost proiectate ca răspuns la o cerere crescută de dispozitive de electroterapie care pot fi ușor de utilizat și capabile să respecte cerințe terapeutice diferite.
Cod Produs: MODULO Ai nevoie de ajutor? 0757101000
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Modulo are două canale de stimulare complet independente, izolate electric unul de altul. Modulo Plus are patru canale de stimulare complet independente, izolate electric unul de altul. Stimularea este controlată în curent (CC) și tensiune (CV). Fiecare protocol poate consta dintr-o secvență de până la 4 faze și fiecare fază poate utiliza o formă diferită de undă.
 

Modulo și Modulo Plus oferă operatorului posibilitatea, după stimulare, de a ajusta intensitatea curentă a canalului unic sau a tuturor acestora în același timp. De asemenea, ambele funcționează conectate la rețea sau cu baterii.
 

Modulo și Modulo Plus sunt dispozitive simplu de utilizat, echipate cu un ecran mare de 7” color, touch screen, care permite operatorului să aibă toate funcțiile sub control. Designul plăcut și interfața utilizatorului echipată cu ecran tactil au un aspect modern și profesional. Curentul mare generat (peste 120 mA) face din Modulo și Modulo Plus două dintre cele mai puternice dispozitive din categoria lor.
 

Moduri de operare și curenți disponibili:
● Stimularea mușchiului inervat: undă pătrată bifazică echilibrată, undă triunghiulară bifazică, curenți Kotz și impuls fiziologic.
● Stimularea mușchiului denervat: undă exponențială monofazică și bifazică, undă triunghiulară monofazică și bifazică, denervată parțial.
● Curenți antalgici: diadinamic (monofazat, monofazat sincopat, dipazat, dipazat sincopat, perioadă scurtă și perioadă lungă), interferențial (bipolar, izoplanar, tetrapolar și vectorial), AMF, TENS, undă dreptunghiulară și Spike (continuu, izbucnit și aleatoriu), Faradic, (dreptunghiular, triunghiular, exponențial, neofaradic și Traebert).
● Curenti de transport: ionoforeză, iontoforeză, curent galvanic de bază și continuu intermitent.
● Electrostimulare pentru medicina sportivă: undă pătrată bifazică echilibrată cu variație automată a frecvenței de stimulare, undă triunghiulară bifazică, curenți Kotz și impuls fiziologic.
● Stimulare urologică: undă pătrată bifazică, undă triunghiulară bifazică, impuls fiziologic.
● Electroterapie de înaltă tensiune: undă monofazică pozitivă, undă monofazică negativă (posibilitatea inversării polarității).
● Electroterapie microcurentă (MET): undă pozitivă, undă negativă, undă bipolară.
● Electroterapia microcurentă, indicată pentru ameliorarea durerii, utilizează un nivel scăzut de curent (microampe) livrat cu impulsuri lungi în comparație cu curentul TENS. Spre deosebire de acestea din urmă, care trebuie utilizate în mod continuu pentru a avea efecte prelungite, microcurentele oferă beneficii de lungă durată și cumulate în timp.
● Diagnostice: urmărirea curbelor I./T. inervat și denervat cu cronoaxia și calculul reobazei. Undă pătrată și exponențială.
 

Interfață inteligentă cu ecran tactil
Interfața Modulo și Modulo Plus afișează parametrii pe un ecran color mare, care permite citirea de la distanță și oferă operatorului posibilitatea de a selecta, modifica și ține mereu sub control funcțiile și parametrii de lucru.
 

O caracteristică unică a Modulo și Modulo Plus este Wizard, un ghid digital pas cu pas pentru utilizarea dispozitivului. Datorită unui software intuitiv, Wizard conduce operatorul în selectarea protocoalelor presetate terapeutice axate pe patologii severe și cronice.
 

Protocoale presetate: bază de date vastă cu peste 200 de protocoale prestabilite
 

Căutare rapidă după patologii, număr de program, zona corpului etc.
 

Protocol liber pentru setarea de către operator a tuturor parametrilor de distribuire
 

Posibilitatea de a crea programe personalizate cu: salvarea datelor, 150 de locații de stocare libere, programe multifazice până la 4 faze.
 

Actualizare software via USB
 

Efecte principale:
• Recuperarea și întărirea musculo-articulară
• Tratamentul durerii și detensionare - acțiune eficientă în sindroamele neurologice și iritativ-musculară sau miofascială
• Stimularea circulației și drenaj - alterări ale circulației micro- și macro-arteriale și ale stazei veno-limfatice cronice sau acute (post-traumatic)
 

Caracteristici tehnice:
• Canale de stimulare:
- MODULO: 2 canale complet independente și izolate electric;
- MODULO PLUS: 4 canale complet independente și izolate electric.
• Etapa de ieșire: controlată în curent CC și tensiune CV.
• Curent de ieșire: 120mA max (având în vedere tipul de curent);
• Interfață: afișaj cu ecran tactil color de 7".
• TIMING: setarea duratei tratamentului de la 1 la 60 min.
• Semnal acustic la sfârșitul tratamentului.
 

Accesorii opționale:
• Baterie reîncărcabilă (litiu-ion)
• Electrod rolă
• Electrod creion
• Sonde urologice pentru un singur pacient
• Cărucior de transport Dinamico
• Carcasă
 

Dimensiuni: 208x306x140mm
Greutate: 1.7 kg

Scrie un review


Suport clienti 9.30 - 17.30

0757101000 info@medisana.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!