Aparat terapie diatermie prin radiofrecventa Fisioline RADIANT MOBILE

Fisioline
Fisioline RADIANT MOBILE este un aparat de terapie diatermie cu transfer de energie prin radiofrecvență capacitiv și rezistiv, putere de 200W, display color Touch Screen de 7”, bază largă de protocoale terapeutice presetate, tutoriale audio-video pentru aplicații, set complet de accesorii și geantă de transport.
Cod:
Cod Produs: RADIANTMOBILE02 Ai nevoie de ajutor? 0757101000
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Fisioline RADIANT MOBILE este un aparat de terapie diatermie cu transfer de energie prin radiofrecvență capacitiv și rezistiv, putere de 200W, display color Touch Screen de 7”, bază largă de protocoale terapeutice presetate, tutoriale audio-video pentru aplicații, set complet de accesorii și geantă de transport.

Două moduri de transmitere a energiei termice
Cele 2 moduri diferite de generare și transmitere a energiei termice, capacitiv și rezistiv, legate de tipologia țesutului țintă și de obiectivele terapeutice, permit terapeutului să aleagă modalitățile optime de utilizare a proprietăților antalgice, trofice și mecanice ale administrării căldurii, în diferitele faze post-traumă, până la recuperarea funcțională și anatomică completă.

Modalitatea capacitivă:
• Niveluri medii-joase: patologii acute, traumatologie musculară, tratament cu edem;
• Niveluri mai mari: patologii cronice, tratament al durerii.

Modalitatea rezistivă:
• Patologii osteoarticulare
• Traumatologie generală
• Artrită, entoză
• Tendinită, capsulită, bursită

Avantaje:

• Piese de mână bipolare și tripolare rezistive
Fisioline RADIANT a fost unul dintre primele dispozitive pentru terapia TECAR care a optat pentru piese de mână bipolare rezistive. Această tehnică de aplicare, care nu necesită electrodul de referință, permite definirea zonei tratate cu metoda rezistivă. Patologii precum tendinita lui Achille, tendinita patelară, disfuncția temporomandibulară pot fi tratate prin concentrarea energiei exclusiv pe zona afectată. În același mod, cu această metodă, este posibilă tratarea zonelor corpului, cum ar fi capul și gâtul care nu sunt tratabile cu metoda monopolară. Fisioline RADIANT permite să se opteze pentru piese rezistente tripolare ca o alternativă la piesele de mână bipolare rezistive care permit optimizarea distribuției energiei.

• Emisie continuă și pulsată
Fisioline RADIANT combină emisia continuă și pulsată, menținând sub control efectele hipertermiei. Necesar în tratamentul patologiilor musculo-scheletice în faza acută sau în acele tratamente care trebuie să fie în principal atermice, cum ar fi leziunile traumatice recente. Modul pulsat permite operatorului să stabilească ciclul de operare (reglabil de la 10% până la 90%) și, prin urmare, timp de operare și pauză, personalizând terapia la nevoile fiecărui pacient.

• Mod automat
Pe lângă terapia manuală tradițională, Fisioline RADIANT este prevăzut cu modul automat, atât capacitiv, cât și rezistiv, care permite aplicarea automată a radiofrecvenței fără intervenția continuă a operatorului.

• Contor electronic, bară de putere energetică și dispozitiv de protecție
Dispozitivele Fisioline RADIANT sunt echipate cu un contor electronic, pentru a măsura impedanța țesutului pacientului, și cu bară de putere energetică, pentru a menține sub control constant energia absorbită de țesuturi. Pentru siguranță și utilizare corectă, aparatul este echipat și cu un dispozitiv de protecție care detectează contactul electrodului de referință prin verificare audio-vizuală.

• 7 frecvențe
Fisioline RADIANT utilizează frecvențe care lucrează la diferite adâncimi ale țesuturilor, tratează diferite tipologii tisulare, permit flexibilitate maximă și diferite moduri de operare și personalizează terapiile.

• Scanarea automată a frecvențelor cu modul de comutare
Scanarea automată a frecvențelor (de la 448kHz până la 1000kHz sau de la 1000kHz până la 448kHz) oferă operatorului posibilitatea de a utiliza în același timp cele 7 frecvențe disponibile în timpul tratamentului, atât în moduri capacitive, cât și rezistive. Modul de comutare automată desfășoară o acțiune focalizată asupra diferitelor adâncimi ale țesuturilor bidirecțional, de la cel mai adânc la cel mai superficial țesut și invers.

• Eficiență peste 80%: eliberare de energie aproape zero, concentrarea întregii energii livrate pe zona tratată, operabilitate totală sigură.

Indicații terapeutice:
Terapia durerii: dureri de gât și de spate, leziuni la spate și sindroame radiculare generale de origine inflamatorie și iritativă; durere articulară și periarticulară; nevrită inflamatorie sau degenerativă și neuropatii.
Acțiune antiinflamatorie: tendinită acută și faze recidive ale tendinopatiei cronice. Inflamație capsulară și ligamentară de origine degenerativă și traumatică. Artrita acută de origine traumatică (efect anti-edem excelent) sau în cazul fazelor de recidivă a artropatiei degenerative cronice (artroză etc.).
Tratamente post-traumatice: Ligamente subtotale recente și leziunile tendoanelor (stimulul metabolic și efectul antiinflamator sunt exploatate pentru a accelera și a îmbunătăți cicatrizarea).
Reducerea edemului localizat;
Terapie de reabilitare: reabilitarea articulațiilor motorii;
Medicină sportivă: relaxare musculară, traumatisme, antrenamente etc.
Fizioterapie și medicină estetică: efecte antiîmbătrânire, tratarea ridurilor, efecte tonifiante, antioxidant celular, efecte vasodilatante și drenante care promovează eliminarea lichidelor stagnante, crescând aportul de oxigen către celule. Încurajează producția de fibre de elastină și colagen, generând un efect revitalizant și îmbunătățind culoarea, densitatea și elasticitatea pielii.

Include:
• Ecran tactil (Touch Screen) Interfața Fisioline RADIANT afișează parametrii pe un ecran tactil de culoare mare de 7”, pentru a oferi operatorului controlul performanței corecte a dispozitivului.
• Wizard – ghid digital pentru utilizarea dispozitivului.
• Tutoriale video;
• Librărie cu protocoale prestabilite și protocol de selecție gratuit;
• Crearea de programe personalizate.

Versiuni disponibile:
• Fisioline RADIANT MOBILE: 200W – 350VA
• Fisioline RADIANT 200: 200W - 350VA
• Fisioline RADIANT 300: 300W - 400VA
• Fisioline RADIANT 400: 400W - 450VA

• Dimensiuni:
Fisioline Mobile: 350x265x150mm
Fisioline Radiant 200-300-400: 320x430x980mm
• Greutate:
Fisioline Mobile: 7 Kg
Fisioline Radiant 200-300-400: 30 Kg

Scrie un review


Suport clienti 9.30 - 17.30

0757101000 info@medisana.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!