Laser Entry Level – Continuu si frecventat LUMIX CW

Fisioline
LUMIX® CW LASER CONTINUU ȘI FRECVENȚAT - LUMIX® CW este o tehnologie portabilă inovatoare pentru terapia cu laser cu lungime de undă dublă, pentru utilizare în ambulatoriu, cabinet medical și în fizioterapie.
Cod Produs: LCW201 Ai nevoie de ajutor? 0752083935
  • Descriere
  • Review-uri (0)

LUMIX® CW adoptă transmisia energiei laserului prin fibră optică care permite transferul luminii laser de la sursă la zona de tratament. Această metodă de construcție, combinată cu crearea unui dispozitiv de conducere cu laser extrem de versatil, permite laserului LUMIX® CW să amestece două tipuri de lumină laser într-un singur punct: RED (650nm) și INFRAROSU (810nm sau 1064 nm).


Efecte: antiinflamator!


LUMIX® CW este eficient deoarece este BIDIODIC: diodă laser de mare putere în lungimea de undă cu infraroșu continuu și diodă laser CONTINUĂ în lungimea de undă ROȘU, care permit transmiterea energiei către țesut la diferite niveluri subcutanate. Performanțele ridicate, biostimularea diferită a celor două lungimi de undă și efectul termic rezultat, permit utilizatorului să opereze cu tratamente rapide.


Posibilitatea de a interacționa în modul de emisie, prin ajustarea puterii și frecvenței diodei INFRAROZE, face ca laserul LUMIX® CW să fie extrem de versatil pentru toate utilizările terapiei cu laser în domeniile medical și fizioterapie.


Pătrunderea țesuturilor
LUMIX® CW (Continuous Wave) adoptă o diodă laser CONTINUĂ (2W) în lungimea de undă cu infraroșu cu emisie CONTINUĂ și FRECVENȚĂ și o diodă în lungimea de undă roșie cu emisie CONTINUĂ. Adoptarea acestui tip de diodă permite laserului LUMIX® CW să transmită țesutului o putere medie de ieșire mare, deoarece valoarea acestuia din urmă este extrem de apropiată de valoarea puterii sale maxime de emisie. Este important ca laserul să aibă o lungime de undă care să se încadreze în așa-numita „FERASĂ TERAPEUTICĂ”, adică de la 600 la 1400 nanometri. Laserul LUMIX® CW emite în lungimi de undă de: 650nm (diodă roșie), 810nm sau 1064nm (diodă infraroșie).


Sistem de activare în cascadă
Puterea medie ridicată face ca tratamentele cu laserul LUMIX® CW să fie deosebit de eficiente prin sistemul de activare în cascadă. Efectul se obține asupra zonei afectate, începând de la receptorul pielii, prin mesageri chimico-electrici care se transmit între celulele adiacente. Toate acestea sunt amplificate de divergența particulară a razei laser (aproximativ 15 grade) care favorizează împrăștierea subcutanată.


Versiunea ecranului tactil
Interfața LUMIX® CW în versiunea cu ecran tactil asigură afișarea parametrilor pe un ecran color mare care permite citirea chiar și de la distanță și care permite operatorului să selecteze, să modifice și să țină întotdeauna sub control funcțiile și parametrii de operare .


O caracteristică unică a LUMIX® CW în versiunea cu ecran tactil este Wizard, un ghid digital pentru utilizarea echipamentului pas cu pas. Datorită unui software intuitiv, Wizard îl ghidează pe operator în selectarea protocoalelor terapeutice prestabilite dedicate atât patologiilor acute, cât și celor cronice.


PROTOCOLURI PRESETATE CĂUTARE RAPIDĂ CU CĂUTĂTORUL
- dupa patologie, program, zona corpului


SELECȚIE PROTOCOLULUI LIBER
- frecvența, setarea separată a surselor, ciclul de funcționare, durata


CREAREA PROGRAMELOR PERSONALIZATE
- salvare date, 100 de memorii gratuite, programe multifazice până la 4 faze


ACTUALIZARE VIA PORT USB
- Versiune cu afișaj graphic


LUMIX® CW este simplu de utilizat, echipat cu un afișaj grafic mare cu iluminare din spate care permite operatorului să aibă toate funcțiile sub control. Designul atractiv, interfața cu tastatura și afișajul oferă un impact modern și profesional. LUMIX® CW este un echipament compact, ușor, performant, conceput pentru a satisface toate nevoile de tratament, chiar și pentru operatorii care, lucrând în mai multe locații, necesită un dispozitiv de ultimă generație și ușor de transportat.


PROTOCOLURI PRESETATE
- pentru principalele patologii acute și cronice


SELECȚIE GRATUITĂ A PROTOCOLULUI
- frecvență, ciclu de funcționare, durată


CREAREA PROGRAMELOR PERSONALIZATE
- salvarea datelor datelor, 100 de memorii gratuite, programe multifazice


VERSIUNI DISPONIBILE LUMIX CW:

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9.30 - 17.30

0752083935 info@medisana.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!