Aparat de terapie laser LUMIX C.P.S. Touch Screen (810-650nm)

Fisioline
Aparat de terapie laser LUMIX C.P.S. cu Touch Screen este un laser inovativ multidiodal de mare putere, cu emisie C.P.S. - continuă, pulsată și superpulsată – eficient în fotobiostimulare în fizioterapie, medicină reabilitativă, medicină sportivă și domenii ortopedice.
Cod:
Cod Produs: LCPS5 Ai nevoie de ajutor? 0757101000
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Aparat de terapie laser LUMIX C.P.S. Touch Screen
LUMIX C.P.S. este un laser inovativ multidiodal de mare putere, cu emisie C.P.S. - continuă, pulsată și superpulsată – eficient în fotobiostimulare în fizioterapie, medicină reabilitativă, medicină sportivă și domenii ortopedice.

Specificații:
• Cea mai mare putere de vârf într-un laser portabil: 300W
• Putere medie: de la 5W la 31W
• Până la 5 lungimi de undă disponibile
• Superpulsare maximă: până la 100.000Hz
• 2 lungimi de undă: 810 nm - 650 nm.

Avantajele sistemului C.P.S.
Lungime de undă multiplă. Lungimi de undă selectate pentru a asigura uniformitatea distribuției de energie de la straturile de suprafață până la straturile mai profunde.
Combinație și sincronizare. Sincronizarea și combinația diferitelor tipuri de surse continue, pulsate și superpulsate permite o intervenție directă atât pe simptomatologie, cât și pe cauza bolilor.
Suprapunere omogenă. Diodele suprapuse optic combinate cu fibre optice pentru a implementa iradierea omogenă la un moment dat.
Timpi reduși. Densitatea ridicată a energiei, biostimularea diferită a diferitelor lungimi de undă și efectul termic obținut cu LUMIX C.P.S. permit utilizatorului să lucreze cu tratamente extrem de rapide, reducând numărul de aplicații.

Include:
Ecran tactil (Touch Screen)
Interfața LUMIX C.P.S. afișează parametrii pe un ecran tactil de culoare mare de 4.3” pentru a oferi operatorului controlul performanței corecte a dispozitivului.
• Tutoriale video;
Potrivirea protocoalelor prestabilite cu tutoriale video disponibile, actualizabile și utilizabile direct de pe consola aparatului, prezentând în detaliu pașii care trebuie urmați de operator.
• Braț mobil cu piesă de mână cu optică interschimbabilă;
Protocoale prestabilite și protocol de selecție gratuit;
• Crearea de programe personalizate;
Actualizabil prin port USB;
Wizard – ghid digital pentru utilizarea dispozitivului.
Wizard îndrumă operatorul în selectarea protocoalelor prestabilite, axate pe diverse boli. Datorită ghidului este posibil să selectați, să modificați și să țineți mereu sub control funcțiile și parametrii operativi.

LUMIX C.P.S. este extrem de versatil și intuitiv, permite controlul ușor al dozajului de energie prin modularea automată a parametrilor de alimentare în raport cu zona de tratat și cronicitatea patologiei. De asemenea, oferă operatorilor posibilitatea de a crea programe personalizate adaptate pacienților și potrivite pentru diferitele patologii și zone care urmează să fie tratate.

Indicații terapeutice:
Terapia durerii: dureri de gât și de spate, leziuni la spate și sindroame radiculare generale de origine inflamatorie și iritativă; durere articulară și periarticulară; nevrită inflamatorie sau degenerativă și neuropatii.
Biostimulare: regenerare osoasă, regenerarea țesuturilor, escare, ulcere, leziuni, echimoze etc.
Reducerea edemului localizat;
Acțiune antiinflamatorie: tendinită acută și faze recidive ale tendinopatiei cronice. Inflamație capsulară și ligamentară de origine degenerativă și traumatică. Artrita acută de origine traumatică (efect anti-edem excelent) sau în cazul fazelor de recidivă a artropatiei degenerative cronice (artroză etc.).
Terapie de reabilitare: reabilitarea articulațiilor motorii;
Tratamente post-traumatice: Ligamente subtotale recente și leziunile tendoanelor (stimulul metabolic și efectul antiinflamator sunt exploatate pentru a accelera și a îmbunătăți cicatrizarea).

• Dimensiune: 210x300x160mm.
• Greutate: 3 Kg.

Scrie un review


Suport clienti 9.30 - 17.30

0757101000 info@medisana.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!