Aparat de terapie laser LUMIX 250

Fisioline
Aparat de terapie laser cu supra putere de 250W, putere medie de 5W, display color cu Touch Screen de 7”, bază largă de protocoale terapeutice presetate, tutorial audio-video pentru aplicații, set complet de accesorii.
Cod Produs: LUMIX250R2 Ai nevoie de ajutor? 0757101000
 • Descriere
 • Review-uri (0)

Colaborarea cu ingineri cu universități de prestigiu internațional a permis ca Fisioline® să fie, din 1993, prima companie italiană care construiește lasere pulsatile de mare putere, deschizând astfel o nouă frontieră în acest tip de echipamente. Fisioline® își continuă evoluția tehnologică cu noul LASER SUPERPULSAT DE PUTERE ÎNALTĂ - Lumix® 250 (Laser de înaltă frecvență H.F.P.L.® Fisioline®). Lumix® 250 este printre cele mai noi inovații Fisioline® derivate din peste 30 de ani de cercetare științifică, proiectare și producție realizate în Italia în fruntea ultimei generații de terapie cu laser.


Specificații tehnice:

 • 2 tipuri de emisii laser: pulsate și superpulsate
 • Puteri de vârf ridicate (de la 900W la 1900W)
 • Puteri medii mari (de la 3W la 6W)
 • Superpulsare reală (până la 100.000Hz)
 • Impulsuri în nanotehnologie: 70ns
 • Sincronizarea activării surselor laser
 • Suprapunerea optică a petelor surselor laser


2004 - FISIOLINE® revoluționează terapia laser cu primul laser superpulsat, depășind baza de 30.000Hz.
2020 - FISIOLINE® revoluționează terapia laser cu cea mai mare putere de vârf în laserii multidiodici: până la 1,9 kW.
Din 2004, laserele FISIOLINE® au obținut în S.U.A. aprobarea FDA (Food and Drug Administration).


Având puteri de vârf ridicate, tehnologia Fisioline permite transferul puterii medii generate de sursele laser adânc în țesuturi. Un factor important al noilor lasere super-pulsate este puterea medie ridicată. Lumix® 250 emite lungimi de undă de la 904 ÷ 910 nanometri. La aceeași lungime de undă, puterea de vârf este factorul determinant pentru a atinge adâncimea. Prin urmare, utilizarea unui laser cu puteri de vârf ridicate este esențială pentru a atinge straturile profunde: puterea de vârf a laserului Lumix® 250 variază de la un minim de 900W la un maxim de 1900W.


Colimare multi-diodă, acoperire cu un singur punct
Diodele suprapuse optic și amestecate cu fibre optice pentru a obține iradiere omogenă pe un singur punct. Punctul de emisie al laserelor multidiode utilizate în mod obișnuit este alcătuit, de fapt, din tot atâtea mini spoturi, câte diode sursă există. Fiecare dintre aceste mini spoturi primește puterea de vârf și medie de la o singură diodă.


Laserul Lumix® 250 adoptă tehnica inovatoare cu mai multe elemente, care constă în transmiterea mai multor diode laser într-un singur punct, folosind pachete de fibre optice și un colimator final. Acest lucru vă permite să adăugați atât puterea de vârf, cât și cea medie a fiecărei diode individuale pe o zonă radiată la energie ridicată într-un mod uniform.


Fotobiomodulare și fotobiorezonanță
Utilizarea frecvențelor de pulsație ridicate (peste 30kHz: Superpulsare) face posibilă exploatarea unui nou fenomen fizic: efectul fotomecanic, adică transformarea, la nivel molecular, a energiei luminoase EM în energie mecanică.


Acest lucru poate accentua, cu aceeași lungime de undă și putere, efectele atât asupra structurilor de conducere, adică asupra țesutului muscular (de relaxare) și nervos (antalgie), cât și asupra țesutului fibros (elasticitate crescută). Gama largă de reglare a frecvenței (manuală și automată) face ca laserul Lumix® 250 să fie extrem de versatil.


Punct de emisie mare
Dimensiunea punctului de emisie este de o importanță considerabilă, adică suprafața pe care radiația laser este distribuită uniform (densitatea puterii W / cm2). Cu cât dimensiunea punctului este mai mare, cu aceeași densitate de putere, cu atât este mai mare penetrarea laserului în țesuturi datorită sumei de împrăștiere.


Punctul pentru Lumix® 250 variază de la un diametru de aproximativ 2 cm la un diametru de aproximativ 6 cm prin utilizarea unor distanțiere speciale. Aceste caracteristici permit ca laserul Lumix® 250 să transfere unde laser și energie termică la adâncimi remarcabile ale țesuturilor. Lumix® 250 permite obținerea unei implicări volumetrice largi a zonei tratate cu administrarea unei cantități mari de energie în profunzime, garantând o penetrare a țesuturilor deosebit de mare și permițând efectuarea unor tratamente foarte eficiente într-un timp scurt.


Doza terapeutică potrivită
Colaborarea istorică a Fisioline® cu universități și experți profesioniști a produs materiale științifice și publicații la nivel internațional și a făcut posibilă crearea protocoalelor care administrează doza terapeutică potrivită cu frecvențe de lucru de până la 100.000 Hz. Dozarea energiei într-un mod extrem de precis vă permite să obțineți un rezultat terapeutic rapid.


Nanopuls 70ns provin din Nanotehnologie
Lumix® 250 emite fasciculul de lumină în interval de nanosecunde. Lungimea și specificitatea fasciculului de lumină limitează emisia de căldură către țesuturile înconjurătoare, concentrând eficacitatea numai acolo unde este nevoie. Nanopulsurile permit să furnizeze cantități mari de energie fără efecte termice ridicate ale pielii, în siguranță maximă.


Adevărata Superpulsare
Utilizarea frecvențelor de pulsație ridicate (peste 30kHz: Superpulsare) face posibilă exploatarea unui nou fenomen fizic: efectul fotomecanic, adică transformarea, la nivel molecular, a energiei luminoase EM în energie mecanică. Acest lucru poate accentua, cu aceeași lungime de undă și putere, efectele atât asupra structurilor de conducere, adică asupra țesutului muscular (relaxare) și țesutului nervos (ameliorarea durerii), cât și asupra țesutului fibros (creșterea elasticității). Gama largă de reglare a frecvenței (manuală și automată) face ca laserul Lumix® 250 să fie extrem de versatil.


Efect fotomecanic dublu al LUMIX® 250 pe ATP
Acțiunea LUMIX® 250 crește producția de ATP, crescând semnificativ posibilitățile de regenerare a celulei. Alte beneficii ale biostimulării sunt: ​​creșterea sintezei proteinelor: noile proteine ​​le vor înlocui pe cele deteriorate; creșterea apărării imune: activarea macrofagelor și neutrofilelor, celule responsabile de apărarea organismului celule ale vaselor de sânge; punerea în aplicare a vindecării țesuturilor creșterea factorilor care reglează dezvoltarea și proliferarea celulelor: aceasta apare la fi broblaste, celule care stau la baza majorității țesuturilor corpului crește capacitatea neoformativă a osului: numărul osteoblastelor crește și numărul osteoclastelor scade, în special s-a observat că facilitează osteointegrarea implanturilor și accelerează vindecarea țesuturilor.


Indicații terapeutice:

 • Biostimulare: Regenerarea osoasă, regenerarea țesuturilor, escare, ulcere (ulcerele vasculare ale maleolei, ulcerele diabetic etc), răni, leziuni, punctele periwound, edem, edem post-distorsiune, hematoame, condropatii, fotoactivarea biomaterialelor implantate;
 • Terapia durerii: Dureri de gât, dureri de umăr, dureri de spate, dureri de spate, lombosciatică și sindroame radiculare în general, atât de origine inflamatorie, cât și de origine iritativă. Durere de origine articulară și periarticulară (efect analgezic direct și indirect pentru acțiune antiinflamatorie), zone declanșatoare miofasciale.
 • Tratamente post-traumatice, mai ales în medicina sportivă: Edem post-traumatic, inflamație capsulară și ligamentară de origine traumatică, tulpini musculare și lacrimi, entorse, contuzii.
 • Antiedem localizat: Reducerea edemului localizat în zona paravertebrală sau în spațiul care înconjoară hernia de disc.
 • Terapia reabilitativă: Terapia post-chirurgicală, reabilitarea motorie articulară după îndepărtarea gipselor sau intervenții chirurgicale ortopedice.
 • Acțiune antiinflamatorie: tendinită acută și faze recidive ale tendinopatiei cronice. Inflamație capsulară și ligamentară de origine degenerativă și traumatică. Artrita acută de origine traumatică (efect anti-edem excelent) sau în cazul fazelor de recidivă a artropatiei degenerative cronice (artroză etc.), fasciită plantară.


Wizard: ghid multimedia
O caracteristică unică a Lumix® 250 este Wizard, un ghid digital pentru utilizarea echipamentului pas cu pas. Datorită unui software intuitiv, Wizard îl îndrumă pe operator în selectarea protocoalelor prestabilite dedicate diferitelor patologii. Operatorul poate selecta, modifica și păstra întotdeauna sub control funcțiile și parametrii de funcționare.


Avantaje:

 • Protocoale prestabilite
 • Căutare rapidă cu ajutorul opțiunii de căutare internă
 • Selectarea liberă a protocolului
 • Crearea de programe personalizate
 • Actualizabil prin portul USB


O tehnologie interactivă
Lumix® 250 este un laser extrem de versatil și intuitiv, ce vă permite să gestionați în mod liber și să țineți sub control doza de energie administrată țesuturilor, printr-o modulare automată a parametrilor de livrare în funcție de zona de tratat și de faza acută sau cronică a patologiei pe care o prezintă pacientul.


Afișaj cu ecran tactil
Interfața Lumix® 250 asigură afișarea parametrilor pe un ecran tactil color de 7", care permite citirea chiar și de la distanță și permite operatorului să monitorizeze funcționarea corectă dispozitiv.


Tutoriale video
Fisioline® prezintă o noutate importantă: combinația cu protocoalele prestabilite de tutoriale video explicative, întotdeauna disponibile, actualizabile și consultabile direct de pe consolele Lumix® 250, care ilustrează, în detaliu, operațiunea.


Accesorii:
• Distanțieri în funcție de zona de tratat (diametru 30, 60 mm)
• Braț articulat pentru tratamente automate
• Port USB pentru actualizarea software-ului
• Ochelari laser

Scrie un review


Suport clienti 9.30 - 17.30

0757101000 info@medisana.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!