Aparat de terapie laser LUMIX 2 Touch Screen

Fisioline
Aparat de terapie laser LUMIX 2 Touch Screen cu 2 lungimi de undă 910 nm - 650 nm, putere de 0,5W, display color cu Touch Screen de 4.3", piesă de mână normală, programe presetate, tutoriale audio-video pentru aplicații și set complet de accesorii. Poate fi utilizat în ambulatoriu, la cabinetele medicilor și în clinici de fizioterapie.
Cod Produs: L2PC01 Ai nevoie de ajutor? 0757101000
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Aparat de terapie laser LUMIX 2 Touch Screen cu 2 lungimi de undă 910 nm - 650 nm, putere de 0,5W, display color cu Touch Screen de 4.3", piesă de mână normală, programe presetate, tutoriale audio-video pentru aplicații și set complet de accesorii. Poate fi utilizat în ambulatoriu, la cabinetele medicilor și în clinici de fizioterapie.

LUMIX 2 Touch Screen utilizează transmisia de energie a laserului prin fibre optice pentru a transfera lumina laser de la sursă în zona de tratament. Această tehnică permite ca LUMIX 2 să combine două tipuri de lumină laser într-o singură aplicare: roșu (650nm) și infraroșu (910nm).

Interfața LUMIX 2 Touch Screen afișează parametrii pe un ecran mare, color, care permite citirea de la distanță și oferă operatorului posibilitatea de a selecta, modifica și ține mereu sub control funcțiile și parametrii de lucru. O caracteristică unică a versiunii cu ecran tactil LUMIX 2 Touch Screen este Wizard, un ghid digital pentru utilizarea dispozitivului. Datorită unui software intuitiv, Wizard îndrumă operatorul în selectarea protocoalelor presetate terapeutice axate pe patologii severe și cronice.

Avantaje:
• Protocoale presetate pentru patologii și zone ale corpului;
• Selectarea gratuită a protocoalelor privind frecvența, setarea separată a surselor, ciclul de lucru, durata acestora;
• Crearea programelor personalizate până la 4 faze și posibilitatea de a memora baze de date în 100 de locații de stocare gratuite;
• Se poate actualiza și mări capacitatea bazei de date prin USB.

Indicații terapeutice:
Terapia durerii: dureri de gât și de spate, leziuni la spate și sindroame radiculare generale de origine inflamatorie și iritativă; durere articulară și periarticulară; nevrită inflamatorie sau degenerativă și neuropatii; contracturi musculare și zona declanșatoare miofascială.
Acțiune antiinflamatorie: tendinită acută și faze recidive ale tendinopatiei cronice. Inflamație capsulară și ligamentară de origine degenerativă și traumatică. Artrita acută de origine traumatică (efect anti-edem excelent) sau în cazul fazelor de recidivă a artropatiei degenerative cronice (artroză etc.).
Tratamente post-traumatice: Ligamente subtotale recente și leziunile tendoanelor (stimulul metabolic și efectul antiinflamator sunt exploatate pentru a accelera și a îmbunătăți cicatrizarea). Leziuni musculare.
Sindroame miofasciale: Fibromialgia idiopatică. Contracturi musculare și / sau distrageri de gradul I. Sindroame neuroconnective.

Include:
• Display 4.3” color TFT cu touch screen;
• Bază de date vastă cu protocoale prestabilite pentru principalele patologii;
• Programe utilizator;
• Piesă de mână normală;
• Wizard – ghid de utilizare cu tutoriale video;
• Posibilitate de actualizare via USB.

Specificații:
• Dimensiune: 210x300x160mm.
• Greutate: 3 Kg.

Scrie un review


Suport clienti 9.30 - 17.30

0757101000 info@medisana.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!